


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
Според учителя Петър Дънов, с появата на житото, е започнала и еволюцията на човека
Приготвя се с евтини продукти, подобно на класическата мусака с картофи
Опитни готвачи споделиха бърза и лесна рецепта за приготвянето на тази обичана от много българи храна
Със сигурност ще изненадате половинката си
С нея те стават невероятно крехки и сочни
Веднага отидете до магазина за продукти и я направете още днес
Вкусна и ароматна гозба с пилешко месо
Непременно пробвайте тази рецепта
Става бързо, а е невероятно вкусна